Aurinkopaneelit ja aurinkosähkön tuotto

8.07.2024 | Aurinkosähkö

Aurinkopaneelien toiminta ja hyöty yrityksille

Aurinkopaneelit ovat yksi tehokkaimmista tavoista hyödyntää uusiutuvaa energiaa. Ne muuntavat auringon säteilyn sähköenergiaksi, mikä vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja pienentää hiilijalanjälkeä. Yrityksille tämä tarkoittaa paitsi ympäristöystävällisempää toimintaa, myös merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa.

North Energy Solutions tarjoaa aurinkosähköjärjestelmiä, jotka on suunniteltu erityisesti yritysasiakkaille, rakennusliikkeille, asuntosäätiöille ja kiinteistönhallintaan. Meidän asiantuntijamme auttavat määrittämään tarpeisiinne parhaiten sopivan aurinkovoimalan koon ja tekniset vaatimukset, jotta voitte maksimoida aurinkosähkön tuoton.

Aurinkosähkön tuoton optimointi

Aurinkosähkön tuotto riippuu monista tekijöistä, kuten paneelien sijainnista, kulmasta ja paikallisista sääolosuhteista. Optimaalinen sijoittelu ja asennus ovat avainasemassa, jotta aurinkopaneelit voivat tuottaa mahdollisimman paljon sähköä. North Energy Solutionsin asiantuntijat varmistavat, että paneelit asennetaan oikein ja että ne ovat optimaalisessa kulmassa suhteessa aurinkoon.

Lisäksi aurinkosähköjärjestelmän säännöllinen huolto ja puhdistus ovat tärkeitä tuoton maksimoimiseksi. Me tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka varmistavat, että järjestelmänne toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Aurinkosähkön taloudelliset hyödyt

Aurinkosähköjärjestelmän investointi voi tuntua suurelta, mutta pitkällä aikavälillä se maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Aurinkosähkö vähentää merkittävästi sähkölaskuja ja voi jopa tuottaa ylimääräistä tuloa, jos ylimääräinen sähkö myydään takaisin verkkoon. Tämä tekee aurinkosähköstä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat vähentää kustannuksia ja parantaa kannattavuuttaan.

North Energy Solutions auttaa yrityksiä tekemään kestäviä ja taloudellisesti kannattavia investointeja aurinkosähköön. Meidän asiantuntijamme tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne ja budjettianne.

Aurinkosähköjärjestelmien suunnittelu ja toteutus

Jokainen aurinkosähköprojekti alkaa perusteellisella alkukartoituksella, jossa määritellään tarpeisiin soveltuva aurinkovoimalan koko ja tekniset vaatimukset. North Energy Solutionsin asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat aurinkosähköjärjestelmät ammattitaidolla, olipa kyseessä uusi rakennus tai saneerauskohde.

Meidän palveluihimme kuuluu sähköurakointi, sähkösuunnittelu, aurinkosähköjärjestelmät, sähköauton latausasemat, kuitu- ja antenniasennukset, yleiskaapeloinnit sekä turvallisuusjärjestelmien urakointi. Näin voimme tarjota kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa kaikki aurinkosähköön liittyvät tarpeet.

Hyvityslaskenta ja aurinkosähkön jakaminen taloyhtiöissä

Hyvityslaskenta on tärkeä osa aurinkosähkön tuoton optimointia taloyhtiöissä. Nykyisten suunnitelmien mukaan hyvityslaskenta mahdollistuu kaikille taloyhtiöille vuonna 2023, jolloin se siirtyy Suomen kantaverkkoyhtiö Fingridin tuottamaksi palveluksi. Hyvityslaskennan ansiosta aurinkosähkön tuotto voidaan jakaa tasapuolisesti taloyhtiön osakkaille.

Ilman hyvityslaskentaa aurinkosähköverkkoon myytävä osuus olisi suurempi, mutta hyvityslaskennan ansiosta verkkoon myytävä osuus jää suhteellisen pieneksi. Tämä tekee aurinkosähköstä entistä houkuttelevamman vaihtoehdon taloyhtiöille, jotka haluavat hyödyntää uusiutuvaa energiaa ja vähentää energiakustannuksiaan.

Automaatioratkaisut aurinkosähköjärjestelmissä

Automaatioratkaisut ovat keskeisessä roolissa aurinkosähköjärjestelmien tehokkuuden ja tuoton maksimoimisessa. North Energy Solutions tarjoaa automaatioratkaisuja, jotka optimoivat lämmitysjärjestelmät ja varmistavat, että aurinkosähköjärjestelmä toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla. Automaatioratkaisut voivat myös auttaa seuraamaan ja hallitsemaan energiankulutusta reaaliajassa.

Automaatioratkaisut tehostavat kiinteistöjen toimintaa ja parantavat energiatehokkuutta. Tämä tekee niistä erinomaisen lisän aurinkosähköjärjestelmiin, erityisesti suurissa kiinteistöissä ja rakennuskannoissa, joissa energiatehokkuus on avainasemassa.

Yhteenveto

Aurinkopaneelit ja aurinkosähkön tuotto tarjoavat merkittäviä etuja yrityksille, rakennusliikkeille, asuntosäätiöille ja kiinteistönhallintaan. Ne vähentävät energiakustannuksia, pienentävät hiilijalanjälkeä ja tarjoavat kestävän ja taloudellisesti kannattavan energiaratkaisun. North Energy Solutions tarjoaa kattavat palvelut aurinkosähköjärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta huoltopalveluihin ja automaatioratkaisuihin.

Jos olet kiinnostunut aurinkosähköstä ja haluat tietää lisää, ota yhteyttä North Energy Solutionsiin. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Heräsikö kiinnostus energiaremonttiin? Pyydä tarjous ja olet askeleen lähempänä nykyaikaista lämmitystä.

Tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella tai ole yhteydessä sähköpostilla tarjouspyynto@northenergy.fi

6 + 6 =