Kuinka aurinkopaneelit asennetaan?

Aurinkopaneelijärjestelmän suunnittelu

Aurinkoenergian hyödyntäminen on yhä suositumpaa yritysten keskuudessa, ja me North Energy Solutionsilla olemme täällä auttamassa teitä koko prosessin ajan. Ennen asennusta on tärkeää suunnitella aurinkopaneelijärjestelmä huolellisesti. Tämä tarkoittaa sopivan kokoisen järjestelmän valitsemista, joka vastaa yrityksenne energiantarvetta ja ottaa huomioon rakennuksen sijainnin, katon suunnan sekä mahdolliset varjostavat esteet.

Asiantuntijamme tekevät yksityiskohtaisen analyysin kiinteistönne katosta ja energiankulutuksesta, jotta voimme suunnitella optimaalisen järjestelmän. Tämä sisältää myös tarvittavien lupien hankkimisen ja sähköverkkoon liittymisen suunnittelun. Yhteistyössä rakennusliikkeiden ja kiinteistönhallinnan kanssa varmistamme, että järjestelmä integroituu saumattomasti olemassa oleviin rakenteisiin.

Aurinkopaneelien asennusprosessi

Kun suunnittelu on valmis, siirrymme asennusvaiheeseen. Meidän kokeneet asentajamme huolehtivat koko asennusprosessista alusta loppuun, varmistaen, että kaikki komponentit asennetaan turvallisesti ja ammattitaidolla. Asennus sisältää kiinnitysrakenteiden asentamisen, paneelien kiinnittämisen sekä sähköjärjestelmän kytkemisen.

Asennuksen aikana kiinnitämme erityistä huomiota työturvallisuuteen ja varmistamme, että kaikki toimenpiteet toteutetaan rakennusmääräysten mukaisesti. Yhteistyössä asuntosäätiöiden ja isojen rakennuskantojen hallinnan kanssa pyrimme minimoimaan häiriöt ja takaamaan asennuksen sujuvuuden.

Järjestelmän testaus ja käyttöönotto

Asennuksen jälkeen suoritamme perusteellisen testauksen varmistaaksemme, että aurinkopaneelijärjestelmä toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Testausvaihe sisältää järjestelmän sähkötekniset mittaukset ja suorituskyvyn arvioinnin. Tämä varmistaa, että järjestelmä tuottaa odotetun määrän energiaa ja on valmis käyttöönottoon.

Käyttöönoton yhteydessä tarjoamme kattavan perehdytyksen järjestelmän hallintaan ja seurantaan. Me North Energy Solutionsilla olemme sitoutuneita tarjoamaan yritysasiakkaillemme, rakennusliikkeille ja kiinteistönhallinnalle laadukasta palvelua ja tukea koko aurinkopaneelijärjestelmän elinkaaren ajan.

Ylläpito ja huoltopalvelut

Aurinkopaneelijärjestelmän säännöllinen ylläpito on avainasemassa sen pitkäikäisyyden ja tehokkuuden kannalta. Tarjoamme kattavia huolto- ja ylläpitopalveluita, jotka varmistavat järjestelmänne optimaalisen toiminnan ja mahdollisten ongelmien ennaltaehkäisyn. Huoltopalvelumme sisältävät muun muassa paneelien puhdistuksen, järjestelmän tarkastukset ja mahdollisten vikojen korjaukset.

Ymmärrämme, että jokainen yritysasiakas on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme huoltopalvelumme vastaamaan kunkin asiakkaan tarpeita. Olipa kyseessä taloyhtiö, urakoitsija tai rakennuttaja, me North Energy Solutionsilla olemme valmiita tarjoamaan asiantuntevaa palvelua ja neuvontaa.

Heräsikö kiinnostus energiaremonttiin? Pyydä tarjous ja olet askeleen lähempänä nykyaikaista lämmitystä.

Tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella tai ole yhteydessä sähköpostilla tarjouspyynto@northenergy.fi

14 + 8 =