Lämmön talteenotto kotiin: Vinkit ja ohjeet

Miksi lämmön talteenotto on tärkeää?

Lämmön talteenotto on energiatehokas tapa hyödyntää kiinteistöissä syntyvää hukkalämpöä. Se vähentää energiankulutusta ja säästää kustannuksia, mikä on erityisen tärkeää suurille kiinteistöille ja rakennuskannoille. Lisäksi se tukee hiilineutraaliuden tavoitteita ja on osa vastuullista kiinteistönhallintaa.

North Energy Solutionsilla olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaita löytämään parhaat ratkaisut lämmön talteenottoon. Tämä opas tarjoaa vinkkejä ja ohjeita, kuinka voit hyödyntää lämmön talteenottoa omassa kiinteistössäsi.

Maalämpöpumppujen hyödyntäminen

Maalämpöpumppu on yksi tehokkaimmista tavoista ottaa lämpöä talteen. Se siirtää maaperässä olevaa lämpöä kiinteistön lämmitysjärjestelmään. Maalämpöpumppujen hyötysuhde on korkea, ja ne soveltuvat erinomaisesti suuriin kiinteistöihin, kuten taloyhtiöihin ja kouluihin. Maalämpö: Hiilineutraali lämmönlähde kiinteistöihin -sivulta saat lisätietoa maalämmön hyödyistä.

Maalämpöpumppujen asennus vaatii ammattitaitoa ja huolellista suunnittelua. Meillä on kokemusta monenlaisista kohteista, kuten Koivistonkylän rintamamiestalojen maalämpöjärjestelmän asennuksesta, jossa lämmön talteenotto yhdistettiin maalämpöön.

Poistoilman lämmön talteenotto

Poistoilman lämmön talteenotto (LTO) on toinen tehokas keino kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen. LTO-järjestelmä hyödyntää ilmanvaihdon yhteydessä syntyvää lämpöä ja siirtää sen takaisin kiinteistön käyttöön. Esimerkiksi TOAS Herrainpuiston kohteessamme asennettiin poistoilman lämmön talteenottojärjestelmä, joka on osa kokonaisvaltaista energiaremonttia.

LTO-järjestelmän suunnittelu ja asennus vaativat erityisosaamista, jotta järjestelmästä saadaan mahdollisimman tehokas. North Energy Solutionsin asiantuntijat auttavat määrittämään oikeanlaisen LTO-ratkaisun kiinteistösi tarpeisiin.

Aurinkoenergian hyödyntäminen

Aurinkoenergia on uusiutuva energiamuoto, joka voidaan ottaa talteen aurinkopaneeleilla. Aurinkopaneelit sopivat erinomaisesti lämmön talteenottoon ja ne voidaan yhdistää muihin lämmitysjärjestelmiin, kuten maalämpöön. Tutustu Aurinkopaneelit Rauma -sivuun saadaksesi lisätietoa aurinkoenergian hyödyntämisestä kiinteistöissä.

Aurinkoenergiajärjestelmien suunnittelu ja asennus vaativat tarkkaa suunnittelua ja laskentaa. North Energy Solutions auttaa asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun aurinkoenergian hyödyntämiseen.

Energiaremontti avaimet käteen -periaatteella

Kun päätät siirtyä lämmön talteenottoon, tarjoamme energiaremontin avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa, että vastaamme koko projektista suunnittelusta toteutukseen ja jälkiseurantaan. Energiaremontti avaimet käteen -periaatteella -sivulta löydät lisätietoa palvelustamme.

North Energy Solutions huolehtii, että energiaremontti toteutetaan laadukkaasti ja aikataulussa, ja että se vastaa kiinteistösi tarpeita ja tavoitteita.

Yhteistyö ja kumppanuus

Yhteistyössä asiakkaiden kanssa pyrimme löytämään parhaat ratkaisut lämmön talteenottoon. North Energy Solutions on kumppanisi uusiutuvissa energiaratkaisuissa ja sähköurakoinnissa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan kiinteistösi tarpeista ja suunnitellaan yhdessä energiatehokas tulevaisuus.

Meillä on vahva kokemus ja osaaminen erityisesti suurten kiinteistöjen ja rakennuskantojen energiaratkaisuista. North Energy Solutions on toteuttanut lukuisia onnistuneita projekteja, jotka ovat parantaneet asiakkaidemme kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vähentäneet ympäristövaikutuksia.

Heräsikö kiinnostus energiaremonttiin? Pyydä tarjous ja olet askeleen lähempänä nykyaikaista lämmitystä.

Tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella tai ole yhteydessä sähköpostilla tarjouspyynto@northenergy.fi

2 + 10 =